Vacatures

Bedrijfsomschrijving

STEENKIST RECA Nederland B.V. is een vooruitstrevende en dienstverlenende technische groothandel die door middel van haar innovatieve (totaal)concepten, met focus op kwaliteit en procesoptimalisatie, haar klanten ontzorgt bij de slimme inkoop van hand- en elektrische gereedschappen, meet- en regelapparatuur, verbruiks- en bevestigingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen en klimmaterialen. 

Sinds 1989 maakt STEENKIST deel uit van de Würth Group, een internationaal concern met ruim 71.000 medewerkers en vestigingen in meer dan 80 landen. De jaaromzet in 2016 oversteeg de 11 miljard euro. 

Vanaf 2004 is STEENKIST eveneens onderdeel van de RECA Group (divisie van het Würth-concern). Dat betekent dat zij, naast het indrukwekkende assortiment A-merken (ruim 100.000 artikelen), tevens exclusief dealer zijn van het privatelabel ‘RECA’. Vandaag de dag is de RECA Group actief met 30 bedrijven in 21 landen. Ze noteren een totale jaaromzet van 527 miljoen euro.

Kom jij het STEENKIST team versterken? Bekijk onderstaande vacature(s):

Accountmanager Tilburg

Accountmanager Weert/Helmond

Sales Representative, diverse regio's

In de werving en selectie wordt STEENKIST ondersteund door Sprint Intermediair.

Vacature-pagina STEENKIST bij Sprintmediair.nl

Wij nodigen je van harte uit te solliciteren. Jouw sollicitatie, in de vorm van een korte motivatiebrief en een uitgebreid curriculum vitae, kun je e-mailen naar rmeulenbroeks@sprintintermediair.nl. Je krijgt te allen tijde een reactie.

Wil je meer informatie of heb je vragen over één van de vacatures of de carrièremogelijkheden binnen STEENKIST? Neem dan contact op met Rick Meulenbroeks (Managing Consultant bij Sprint Intermediair) op telefoonnummer 040-7516010.

 

Interesse in een marketing-/communicatie stage binnen STEENKIST?

Neem vrijblijvend contact op met Milou Snelleman (Marketing en Communicatie Manager bij STEENKIST) per mail milou.snelleman@steenkist.nl of telefoonnummer 040-2507361.