OPLOSSINGEN

RIFD & KANBAN

Heeft u vragen?

Onze specialist helpt u graag verder zonder verplichtingen.

Team
Team

RECA iSTORAGE
E-mail: istorage@steenkist.nl

Containersystemen voor C-parts.

Wij creƫren een twee- of meercontainersysteem voor uw C-parts en zorgen ervoor dat deze altijd in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment op de juiste plaats van consumptie zijn. Zodra een container leeg is, wordt er een nieuwe container verzonden. Dit kan volledig automatisch met behulp van RFID-technologie of door handmatig de lege containers te scannen.

RECA RFID

Voordelen op een rij

Snel
Het verbruik wordt continue gecontroleerd.
Leveren op behoefte
Schommelingen in de vraag worden herkend en hier wordt direct rekening mee gehouden.
Geautomatiseerd
Er zijn geen handmatige handelingen nodig.
Vlekkeloos
Geautomatiseerde gegevensverzameling minimaliseert foutenbronnen.
ONZE RFID SYSTEMEN
RFID iSelf
RFID iBox
RFID iScale
ONZE RFID SYSTEMEN
RFID iSelf

De bovenste plank dient als zendereenheid. Lege KANBAN-containers worden op de bovenste plank geplaatst. De RFID-technologie herkent de lege KANBAN-container en stuurt de vraag naar RECA Industry door.

RFID iBox

De RECA RFID iBox is een intelligent inzamelpunt voor lege KANBAN containers. Lege KANBAN containers worden in de RECA RFID iBox geplaatst. De RFID-technologie herkent de lege KANBAN-container en stuurt de vraag naar RECA Industry door. In de RECA RFID iBox is plaats voor maximaal 180 containers.

RFID iScale

De RECA RFID iScale is een load cell module waarmee onze KANBAN containers kunnen worden uitgerust. De eisen worden geregistreerd en direct doorgegeven via de weegschalen die aan de container zijn bevestigd. Zodra een vast gedefinieerd gewicht is bereikt, wordt een bestelling geactiveerd. Dit systeem is met name geschikt voor individuele containers, zoals die direct op de werkplek worden gebruikt.