Systemen & Services

RIFD & KANBAN

Containersystemen voor C-parts.

Wij creëren een twee- of meercontainersysteem voor uw C-parts en zorgen ervoor dat deze altijd in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment op de juiste plaats van consumptie zijn. Zodra een container leeg is, wordt er een nieuwe container verzonden. Dit kan volledig automatisch met behulp van RFID-technologie of door handmatig de lege containers te scannen.

RECA RFID

Voordelen op een rij

Snel
Het verbruik wordt continue gecontroleerd. Het verbruik wordt continue gecontroleerd.
Leveren op behoefte
Schommelingen in de vraag worden herkend en hier wordt direct rekening mee gehouden. Schommelingen in de vraag worden herkend en hier wordt direct rekening mee gehouden.
Geautomatiseerd
Er zijn geen handmatige handelingen nodig. Er zijn geen handmatige handelingen nodig.
Vlekkeloos
Geautomatiseerde gegevensverzameling minimaliseert foutenbronnen. Geautomatiseerde gegevensverzameling minimaliseert foutenbronnen.
ONZE RFID SYSTEMEN
RFID iSelf
RFID iBox
RFID iPlacer
RFID iScale
RFID iBin
RFID iTagbox
ONZE RFID SYSTEMEN
RFID iSelf

De bovenste plank dient als zendereenheid. Lege KANBAN-containers worden op de bovenste plank geplaatst. De RFID-technologie herkent de lege KANBAN-container en stuurt de bestelling aan STEENKIST RECA Nederland door.

RFID iBox

De RECA RFID iBox is een intelligent inzamelpunt voor lege KANBAN containers. Lege KANBAN containers worden in de RECA RFID iBox geplaatst. De RFID-technologie herkent de lege KANBAN-container en stuurt de bestelling aan STEENKIST RECA Nederland door. In de RECA RFID iBox is plaats voor maximaal 180 containers.

RFID iPlacer

De RECA RFID iPlacer is een kleine, batterij gevoede module met een geïntegreerde lees- en zendeenheid – vergelijkbaar met die bij een supermarktkassa. De RECA RFID iPlacer is direct te gebruiken bij een werkplek. Als een KANBAN-container leeg is, wordt deze eenvoudig voor de RECA RFID iPlacer gehouden of erlangs getrokken. De RECA RFID iPlacer herkent de lege KANBAN-container en verzendt het vereiste verzoek naar STEENKIST RECA Nederland.

RFID iScale

In de RECA RFID iScale is een weegsysteem geïntegreerd dat het actuele vulniveau bepaalt. Het weegsysteem wordt gevoed door een batterij en werkt onafhankelijk. Dit betekent dat de container onderweg kan worden gebruikt. Afhankelijk van hoe vol de container is, wordt automatisch een bestelling gegenereerd en worden de goederen in de container op de werkplek bijgevuld.

RFID iBin

De RECA RFID KLT 2.0 container is uitgebreid met de intelligente RECA RFID iBin. De cameramodule stuurt gegevens over de artikelvoorraad en de nabestelling rechtstreeks vanuit de container – automatisch en autonoom, ongeacht waar deze wordt gebruikt, naar het systeem van STEENKIST RECA Nederland B.V..

RFID iTagbox

De RECA RFID iTagbox is een intelligente brievenbus voor RFID-labels. De etiketten van lege KANBAN containers worden in de RECA RFID iTagbox gegooid. De RFID-technologie herkent het etiket van de lege KANBAN-container en verzendt de vraag naar STEENKIST RECA Nederland. Containers die eigendom zijn van de klant kunnen ook worden uitgerust met RECA RFID-labels.

RECA KANBAN

Onze KANBAN-containers.

Praktisch, stabiel, stapelbaar, opvouwbaar. Alles wat je van een KANBAN container mag verwachten.

Vijf gestandaardiseerde maten om uit te kiezen:

  • RECA KLT 2115 – 200 x 150 x 150 mm
  • RECA KLT 3215 – 300 x 200 x 150 mm
  • RECA KLT 4315 – 400 x 300 x 150 mm
  • RECA KLT 4115 – 400 x 150 x 150 mm
  • RECA KLT Mini – 135 x 85 x 50 mm
RECA KANBAN

RECA Rolwagen.

Heeft u verschillende containers die u op verschillende werkplekken wilt gebruiken? Wilt u niet alle werkplekken apart inrichten en zoekt u hiervoor een oplossing?

Met de RECA-trolley creëren we een mobiele werkplek voor maximaal 84 containers, die u individueel naar uw werkplek kunt verplaatsen.

Werkwijze

Wilt u uw wensen vastleggen? Door de lege KANBAN containers te scannen, creëer je een naadloze bevoorrading volgens jouw managementritme.

Planning

Geef het aantal containers en de vulhoeveelheid op.

Vastleggen van eisen door het scannen van de container

Overdracht van de behoefteaanvraag naar het RECA-goederenbeheersysteem. Wij kunnen u hiervoor elektronische documenten verstrekken.

Picken en vullen van uw containers

Wij labelen volgens uw wensen: kleurcodes, kostenplaatsen, verbruiksplaatsen.

Levering van goederen

Indien wenselijk, kunnen wij de inkomende goederen controle voor u uit handen nemen en de containers op uw schappen verdelen.