Product test customer
Systemen & Services

Keuringen en reparaties

Keuringen

Zorg altijd voor een veilige werkomgeving voor u en uw collega’s. Dit doet u door arbeidsmiddelen volgens de ARBO- en VCA wetgeving te laten keuren. Onze keurmeesters staan graag voor u klaar om deze zorg uit handen te nemen.

 

Door uw machines, apparatuur, elektrische gereedschappen, valbeveiliging, hijsmiddelen en klimmaterialenregelmatig te laten keuren door onze keurmeesters voldoet u niet alleen aan de wettelijke veiligheidseisen maar verlengt u ook de levensduur van uw gereedschappen en arbeidsmiddelen. De keurmeesters van STEENKIST RECA Nederland voeren alle keuringen uit volgens de laatste normen. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Hoe gaat de keuring in zijn werk
  • STEENKIST beschikt over een eigen serviceteam waarmee we zowel bij u op locatie als in onze eigen werkplaats uw apparaten kunnen keuren.
  • Elk gekeurd apparaat word voorzien van een inspectiesticker. Ook ontvangt u direct na afloop een servicerapport van de gekeurde eenheden en eventueel uitgevoerde reparaties.
  • U ontvangt een certificaat, digitaal en/of op papier, met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.
  • De gekeurde machine(s) worden voorzien van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is (uiteraard kunnen wij ook werken met door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers).
Beheer uw keuringen en certificaten

Om altijd en overal inzicht te hebben in de keuringsstatus, de locatie, het onderhoud en de kosten kunt u een abonnement afsluiten op gereedschapsbeheer.nl. Onze keurmeesters zullen er zorg voor dragen dat de betreffende informatie omtrent uw apparatuur up-to-date is.

Keuren op locatie

Indien gewenst kunnen wij keuren op locatie. Dit is mogelijk vanaf 50 stuks aan te keuren apparaten. Vraag naar de mogelijkheden bij onze keurmeester.

Reparaties

Heeft u toch onverhoopt een technisch probleem met een product uit ons assortiment? Dan helpen wij u uiteraard graag met het oplossen van het mankement. Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden meldt u de reparatie aan.

Wanneer wij uw aanmelding hebben verwerkt ontvangt u standaard een reparatieofferte van ons, waarin we soms vooraf om akkoord vragen. Houd hiervoor uw mailbox goed in de gaten.
Na uw bevestiging van deze offerte kan u de machine naar ons toesturen of laten wij deze bij u afhalen.
Wilt u meerdere machines aanmelden, vult u dit formulier dan meermaals in.

Kalibraties van momentsleutels & Slijpen van zaagbladen
U kunt gewoon gebruik maken van het reparatieformulier voor de aanmelding hiervan.
Vul in dit geval bij klacht in dat het gaat om een kalibratie- of slijpopdracht

Reparatie aanmelden

Vul het Reparatie formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Klantgegevens

Productgegevens

Verzendwijze

Succesvol verzonden

Uw melding voor de reparatie is succesvol verzonden.

Wij gaan voor u aan de slag. Uw melding wordt zo spoedig mogelijk verwerkt en bevestigd.