Product test customer Product test customer Product test customer Product test customer
Systemen & Services

Keuringen en reparaties

Contact

Frank van Weert

Keurmeester
Telefoon: 0653735319
E-mail: keuringen@steenkist.nl

Keuringen

Zorg altijd voor een veilige werkomgeving voor u en uw collega’s. Dit doet u door arbeidsmiddelen volgens de ARBO- en VCA wetgeving te laten keuren. Onze keurmeesters staan graag voor u klaar om deze zorg uit handen te nemen.

 

Door uw machines, apparatuur, elektrische gereedschappen, valbeveiliging, hijsmiddelen en klimmaterialenregelmatig te laten keuren door onze keurmeesters voldoet u niet alleen aan de wettelijke veiligheidseisen maar verlengt u ook de levensduur van uw gereedschappen en arbeidsmiddelen. De keurmeesters van STEENKIST RECA Nederland voeren alle keuringen uit volgens de laatste normen. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Inspectiesticker

Inspectiesticker
Hoe gaat de keuring in zijn werk
  • STEENKIST beschikt over een eigen serviceteam waarmee we zowel bij u op locatie als in onze eigen werkplaats uw apparaten kunnen keuren.
  • Elk gekeurd apparaat word voorzien van een inspectiesticker. Ook ontvangt u direct na afloop een servicerapport van de gekeurde eenheden en eventueel uitgevoerde reparaties.
  • U ontvangt een certificaat, digitaal en/of op papier, met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.
  • De gekeurde machine(s) worden voorzien van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is (uiteraard kunnen wij ook werken met door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers).
Beheer uw keuringen en certificaten

Om altijd en overal inzicht te hebben in de keuringsstatus, de locatie, het onderhoud en de kosten kunt u een abonnement afsluiten op gereedschapsbeheer.nl. Onze keurmeesters zullen er zorg voor dragen dat de betreffende informatie omtrent uw apparatuur up-to-date is.

Keuren op locatie

Indien gewenst kunnen wij keuren op locatie. Dit is mogelijk vanaf 50 stuks aan te keuren apparaten. Vraag naar de mogelijkheden bij onze keurmeester.

Reparaties

Heeft u onverhoopt technische problemen met een product uit ons assortiment? Geen punt wij kijken graag met u mee.
Meld de reparatie aan via uw account in onze webshop. Dit kunt u doen door de reparatie toe te voegen aan uw winkelwagen en geef vervolgens in het opmerkingenveld aan wat het mankement is. Rond daarna de bestelling af.

Na binnenkomst van de melding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.