STEENKIST RECA Nederland B.V.

Wisseling directieteam

Onlangs heeft er een wisseling in ons directieteam plaats gevonden. Na bijna 20 jaar met veel passie en plezier te hebben gewerkt bij STEENKIST RECA Nederland B.V. heeft Roy Broods, onze Commercieel Directeur, besloten een andere uitdaging te gaan zoeken. Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor alles wat hij op commercieel vlak voor onze organisatie heeft betekend. Vanaf deze plek wensen wij hem heel veel succes voor de toekomst.
Vanwege zijn vertrek zijn er inmiddels twee nieuwe directieleden aangesteld. Hiermee blijven we de focus op onze business unit Utiliteit optimaal behouden en kunnen we tegelijkertijd hard werken aan de uitbouw van de business unit Industrie. Graag willen we beide nieuwe collega’s aan u voorstellen.

Mark Hermans

Mark Hermans is in maart gestart als Directeur Sales Industrie. Mark is na een inwerkprogramma op ons hoofdkantoor, gestart om de business unit Industrie vorm te geven en uit te bouwen. Mark heeft een brede achtergrond, kent de markt van industriële projecten en is met een enorme drive deze uitdaging aangegaan. Hij wil graag met u kennismaken indien gewenst. Zijn contactgegevens zijn als volgt:

  • Mobiel: +31 (0)6 819 486 85
  • E-mail: mark.hermans@steenkist.nl

Daniel Boza Lamers

Daniel Boza Lamers is per 1 mei jl. begonnen als Directeur Sales Utiliteit. Daniel zal als eindverantwoordelijke voor deze business unit zich richten op afnemers in o.a. de installatietechniek, bouw, metaalbewerking en andere gerelateerde sectoren. Daniel heeft zijn sporen al in de RECA Group verdiend. Wij zijn zeer verheugd dat ook Daniel ons team is komen versterken. Daniel wil graag samen met onze collega uit de Buitendienst, STEENKIST aan u presenteren. Zijn contactgegevens zijn als volgt:

  • Mobiel: +31 (0)6 819 486 86
  • E-mail: daniel.boza.lamers@steenkist.nl

Wij wensen beide nieuwe collega’s veel succes en plezier bij STEENKIST RECA Nederland B.V..
Mocht u naar aanleiding van deze informatie over de directiewisseling nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Eugène Teunisse, Directeur STEENKIST RECA Nederland B.V..

  • Mobiel: +31 (0)6 110 222 53
  • E-mail: eugene.teunisse@steenkist.nl