RECA Headquater
ORGANISATIE

Wie we zijn.

Wij ontzorgen u in uw magazijn

Wij zijn als gereedschap groothandel al 95 jaar actief in de branches Utiliteit en Industrie en staan bekend als gepassioneerde partner welke u graag ontzorgt. Dit doen we door het efficiënt inkopen en beheren van uw assortiment via een of meerdere van onze innovatieve oplossingenMet een volledig geautomatiseerd magazijnbeheer, elektronische interfaces en beheersystemen die individueel zijn aangepast aan uw persoonlijke behoeften, bespaart u niet alleen tijd maar ook geld bij uw C-parts inkoop. Zo kunt u, uw energie steken in het verzorgen van uw core business.

Daarnaast hebben wij als Nederlandse vestiging van de RECA Groep beschikking over ruim 200.000 artikelen. Dit is een mix van ons RECA-label in combinatie met gerenommeerde merken zodat wij een compleet programma naar wens kunnen samenstellen. Wij zijn een partner voor de lange termijn. Efficiënt en effectief samenwerken, altijd open en transparant. STEENKIST bevestigt wat u verwacht!

STEENKIST RECA Nederland in beeld

Deze video wordt aangeboden via YouTube. Als je dit bekijkt, kan YouTube informatie verzamelen over je bezoek aan onze website. Door op de afspeelknop te klikken, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
RECA NORM

RECA GROEP

turnover RECA NORM
762000000
omzet
Number of employees
4300
werknemers
Number of active customers
308871
actieve klanten
Reca Map

Onze locaties

Kaart weergeven